2008-05-15

Vila i frid

Jag har allvarligt planer pa att radera min blogg, avsäga mig aktiviteter pa sociala sajter och avstå från kommunikativa aktiviteter online. Det fanns trots allt en tid innan nätet. Det skulle vara både välbehövligt och intressant pa manga satt for att se om det skulle spela någan roll. Det som far mig avstå från att radera bloggen ar att det kanske i framtiden kan vara skoj att ha som minne. Men for tillfallet skall den få gå i träda.

Hans

5 comments:

Anonymous said...

Jag har länge hävdat att bloggandet är ett ofog. Men i och med att du bor i Singapore så har det varit kul att läsa om saker som händer där.

Hans said...

Jovisst, men nu borjar det upprepa sig i posterna. Lite samma saker som hander sa nu far man hitta nagat nytt att blogga om....

Anonymous said...

Det vore synd, jag som precis hittat till bloggen. Jag träffade för övrigt Uffe förra helgen när jag och familjen tog en sväng på strandpromenaden i Uddevalla. Han hade varit i Polen men var glad ändå.

Hans said...

Ja, du har ratt. Det finns en del att skriva om trots allt.
Ja det stammer att Uffe var dar men har inte fatt nagra rapporter...var det en lill-semester till Auswitch :-)

Anonymous said...

Lite synd men jag får säga att jag har umgåtts med liknande tankar. De sista veckorna har jag inte funderat mycket på bloggen och knappt ens varit inne på någons blogg och läst. Det tar trots allt en del tid att pyssla med det hela och just nu har jag prioriterat att gå hem och göra annat. Men det går kanske i vågor. Lite utlopp för ens egen kreativitet ger det trots allt och det är kul också att ha lite kontakt via bloggen. Jag har inte givit upp min blogg men det blir nog inte många inlägg de närmaste två månaderna.